فرهنگ خوی#(09144626088)#FARHANGKHOY@

آدرس:خوی خیابان دکتر شریعتی بالاتر از مصلی و مرکز آموزش بهورزی،گذربهداشت کامپیوتر فرهنگ FARHANGKHOY@

فرهنگ خوی#(09144626088)#FARHANGKHOY@

آدرس:خوی خیابان دکتر شریعتی بالاتر از مصلی و مرکز آموزش بهورزی،گذربهداشت کامپیوتر فرهنگ FARHANGKHOY@

فرهنگ خوی#(09144626088)#FARHANGKHOY@

هدف:افزایش میزان آگاهی واطلاعات در زمینه های مختلف آموزشی و پرورشی
منتظر راهنمایی ها و انتقادات و پیشنهادات سازنده شما عزیزان می باشد
پشتیبانی آنلاین در شبکه اجتماعی داخلی ایتا(eitaa)

خدمـات الکترونیکـی روزانه
پیوندهای مفید
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۵ دی ۰۲، ۲۰:۲۷ - استان زنجان
    عالی

سه شنبه, ۲۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۴۲ ب.ظ

۰

هشدار به مشتریان و دارندگان کارت اعتباری

سه شنبه, ۲۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۴۲ ب.ظ
پژوهشگران امنیتی بتازگی بدافزاری را کشف کرده‌اند که قادر است اطلاعات کارت اعتباری کاربران را از دستگاه‌های پرداخت وجه در محل (دستگاه پوز) به سرقت ببرد.
به‌گزارش ایسنا، پژوهشگران و محققان فعال در زمینه امنیت سایبری در مؤسسه تحقیقاتی فورس پوینت بدافزار جدید و خطرناکی را کشف کرده‌اند که هکرها به وسیله آن می‌توانند اطلاعات کارت‌های اعتباری کاربران و مشتریانی را که از دستگاه‌های پوز یا پرداخت وجه پول در محل استفاده می‌کنند، به سرقت برده، هک کرده و آنها را در معرض سوءاستفاده قرار دهند. مؤسسه فورس پوینت در روز پنجشنبه در بیانیه‌ای روی وبلاگ اختصاصی خود نوشت: «محققان ما پس از بررسی‌های انجام شده روی تعداد محدودی از دستگاه‌های پوز و کارت‌های اعتباری به‌عنوان نمونه، دریافته‌اند بدافزاری وجود دارد که قادر است اطلاعات مالی مشتریانی را که از دستگاه‌های پوز برای پرداخت پول استفاده می‌کنند، برباید و از آنها سوءاستفاده کرده و پول‌های حساب بانکی‌شان را بدون اجازه آنها به سرقت ببرد.
این مؤسسه همچنین در ادامه بیانیه خود عنوان کرده است که جالب اینجاست به رغم تصور عموم کاربران که معمولاً هکرها در ایالات متحده امریکا، روسیه، کره شمالی، چین و ترکیه هستند، این بار با پیگیری‌های انجام شده دریافتیم که هکرها در کشور سوئیس مستقر بوده و اقدام به حملات سایبری از طریق این بدافزار کرده‌اند.
آمار حملات سایبری و هک در سال گذشته  میلادی به اوج خود رسید و برآوردها نیز حاکی از آن است که رکورد حملات سایبری و نفوذ بدافزارها به رایانه‌ها و سیستم‌های شخصی و سازمانی در سال‌جاری میلادی ۲۰۱۸ شکسته خواهد شد.بدافزارها، باج ‌افزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده‌اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است.
همان طور که در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیب‌های جبران‌ناپذیری می‌شوند که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در امریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت‌های دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها و شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در امریکا اشاره کرد.
بنابراین می‌توان گفت خطر حملات سایبری در کمین تمامی افراد، کاربران و شرکت‌های کوچک و بزرگ در جهان است و دیگر نمی‌توان ادعا کرد که کسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۱/۲۴
بهرام رحمانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی